Ons bedrijf

Historiek

40 jaar traditie… een waarborg voor vandaag en voor morgen…

 

Keupers Bodal Oils werd opgericht in 1968 door haar stichter Sylvain Keupers. Samen met zijn zoon Baudewijn stond hij in voor de verkoop van mazout. Al vlug werd het gamma uitgebreid met de verkoop van opslagtanks voor mazout en ook met een uitgebreid gamma smeermiddelen.  Ook werd er besloten tot de uitbouw van een klein netwerk van benzinestations onder eigen naam “KEUPERS”.

Wij kozen bewust voor een statuut als onafhankelijke brandstoffenverdeler. Wij willen immers graag kunnen handelen ‘met onze handen vrij’ om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit onafhankelijk statuut is trouwens ook de enige juiste verklaring waarom wij vaak verrassend kunnen uitpakken met bijzonder aantrekkelijke voorwaarden.

“Keupers … een begrip in Limburg” is dus zeker geen holle slogan.

Onze missie

Onze missie is om U kwaliteitsbrandstoffen te leveren aan onze benzinestations aan de meest voordelige voorwaarden.

 

“Op weg naar tevreden klanten”… is dan ook onze dagdagelijkse betrachting, want klanten moeten wij verdienen, elke dag opnieuw en daarvoor is niets ons teveel.

Wanneer U contact met ons opneemt, dan zal U snel kunnen vaststellen dat U bij Keupers geen nummer bent, maar een klant waarvoor wij alles doen dat in onze mogelijkheden ligt.

Tankstations